Kuhinje
Na tej spletni strani smo pripravili recepte za pripravo sveže zelenjave za šolske kuhinje in prehrambene obrate, menze, ipd.
Poleg jedilnikov so na voljo tudi bistvene lastnosti sveže zelenjave - njen pomen na zdravje.
Vzreja in uporaba zelenjave
Kliknite na želeno zelenjavo in odprl se vam bo članek o pridelavi in uporabi zelenjave:
- Artičoka
- Belušna zelena
- Bob
- Čebula
- Fižol v zrnu in soja
- Gobe
- Gomoljna zelena
- Grah
- Hren
- Jajčevec
- Krompir
- Obmorski kapus
- Okra
- Ovseni in črni koren
- Paprika
- Paradižnik
- Por
- Rdeča pesa
- Redkvica in redkev
- Šalotka - česen
- Sladka koruza
- Sladki komarček
- Strniščna repa in podzemna koleraba
- Topinambur in gomoljni čišljak
- Vodna in vrtna kresa
Recepti
Za ogled receptov o pripravi sveže zelenjave kliknite tukaj.